Wandelsportvereniging   WSV Crescendo Schinnen

WELKOM OP ONZE SITE!

Zondag 17 juni 2018 Crescendotocht! Afstanden 7,10,14,21 en 28 Km

Start Bie Laurengske Onderste Puth 79 te Puth

In wandelend Limburg is WSV Crescendo een begrip onder de wandelverenigingen.
Regelmatig gaan we op bezoek bij onze zusterverenigingen in de omgeving voor een gezellige wandeling te maken.
Zelf hebben we twee tochten in het jaar.
(Klik voor meer informatie op Wandelingen.)

Maar wie er regelmatig wandelt, kan jullie vertellen dat er ook een rijke historie achter de vereniging zit.
In 2011 bestaat de vereniging maar liefst 50 jaar en dat wil toch wel iets betekenen voor een wandelvereniging.
(Klik voor meer informatie op Historie.)

Diegene die onze site ten einde lezen zullen er achter komen dat WSV Crescendo een mooie Limburgse wandelvereniging is, die naast het wandelen ook nog andere activiteiten doet voor hun leden.
(Klik voor meer informatie op Activiteiten).

Mochten jullie na het lezen nieuwsgierig zijn geworden kom ons dan eens op een van onze twee tochten bezoeken.

Actueel:

Sinds 01-01-2018 is WSV Crescendo Schinnen samen met meerdere wandelverenigingen lid geworden van FLOW.

logo flow

FLOW staat voor: Federatie-Limburgse-Onafhankelijke-Wandelverenigingen.

Samen willen we ons sterk maken voor de Limburgse wandelsport om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken en houden voor de wandelaars. Dit zal niets veranderen aan de georganiseerde tochten en we hopen er alleen maar beter van te worden. Hierbij hebben we natuurlijk alle steun nodig van de wandelaars en we hopen dan ook dat jullie ons hierin steunen en bij ons komen wandelen.

Alvast bedankt,

Bestuur van WSV Crescendo Schinnen.

onl